2021-08-29 16 浏览
尖沙咀最近新开左呢一间特别嘅餐厅,主打尼泊尔饺子同手卷原来尼泊尔饺子个名叫做MOMO🤣Hainanese chicken & classic lamb momo🥟海南鸡momo皮系colorful嘅,光睇埋相就觉得好吸引!最特别嘅系,里面系有饭嘅!食落去烟烟韧韧,味道都唔错!羊肉momo虽然有少少羊骚味,但系平时怕骚既朋友都话可以接受到。Dynamite prawn roll🌯里面有芝士,虾肉,同埋红萝卜丝。虾肉好新鲜弹牙,量都多,分布均匀,几样野combine埋一齐有几好食!个皮硬硬地,有少少梳打饼既味道,唔系好似其他卷咁软淋淋,但系都好特别。Hot virgin chili mojito🍹呢一杯饮品都好特别,少少辣辣地,又有少少甜甜地,几fresh几好饮!如果中午时段去食,卷+momo+饮品都系70几,算系尖沙嘴性价比都几好既午餐!大家如果去开尖沙嘴都可以试下呀!
尖沙咀最近新开左呢一间特别嘅餐厅,主打尼泊尔饺子同手卷
原来尼泊尔饺子个名叫做MOMO🤣

Dynamite prawn roll🌯