平时日式韩式放题食得多,今次嚟呢间有得饮酒放题嘅居酒屋真系未试过!平时我都好钟意食酒,但系一两个人去食饭饮唔晒,好难开到好多支,嚟関东酒场就可以!每支想试一杯又得,觉得好饮再叫又得,有清酒梅酒果酒,而且好贴心清酒想饮暖都可以座暖佢。钟意饮暖身可以嗌较辛口嘅清酒,譬如东京盛~而甘口少少嘅今次试咗作同宗政等,都比较易入口啱新手饮😋因为仲有好多好好味嘅果酒柚子酒,带埋朋友一齐去饮个够啦!食物方面,好多烧物都好好食,而且种类都多,如果嗌一个酒放题嘅餐,仲包佐酒嘅小食,小编嗌咗鱿鱼同埋牛筋牛肚,送酒一流!如果都唔够饱,仲可以加多春鱼、大茄子、𩽾𩾌鱼肝等~其他炸物例如酥炸墨鱼嘴、手羽等都好香脆惹味,绝对可以饮饱食醉😍烧物炸物唔会太干身,仲可以锁住鸡嘅肉汁。整体调味恰到好处,唔会怕太咸。