2022-09-04 51 浏览
🥢 Lanala系全港第一间用希腊乳酪芝士做蛋糕嘅小店,可以话系少女福音,因为普通芝士蛋糕卡路里实在太高啦,而希腊乳酪相对比较健康同light所以各位美女都可以放心享受靓靓蛋糕 👍🏻 首先赞赞靓仔店员哥哥嘅服务态度真系好nice,会主动介绍店铺招牌蛋糕同埋佢地嘅优惠,另外佢地嘅蛋糕盒仲有特别设计到旁边有两格放干冰嘅位,真系几细心 ✨日本蜜瓜希腊乳酪芝士蛋糕实物比想像中大件好多,而且蜜瓜外形打卡一流!蛋糕里面有几个层次,特别采用静冈蜜瓜,果肉好甜好juicy,加埋蜜瓜啫喱同奶冻、希腊乳酪,一个人食晒一件都完全唔觉得腻,因为全部材料嘅配搭加埋好清新好Fresh好轻盈 ✨ 原味经典希腊乳酪蛋糕件cheese cake虽然唔系用传统咁多cream cheese去做,但系反而加咗希腊乳酪芝士之后,仲可以保留到芝士香,但系食落口完全唔会觉得芝士味好漏,反而系好清新好轻盈好想食多几啖

✨日本蜜瓜希腊乳酪芝士蛋糕

✨ 原味经典希腊乳酪蛋糕