2018-07-19 80 浏览
我今日同朋友玩复古风,去左位于九龙城嘅顺兴餐厅🍴食下啲特色野👶🏻 我一直都好钟意食餐厅卖既面包同小甜品,我觉得特别好食。所以我一开始就点左两份黎试下。第一份系蓝莓雪梅娘,第二份系木槺布甸!木槺布甸好正💭高分过出面既面包舖同餐厅!而重点介绍既系佢地既蓝莓雪梅娘😝好重蓝莓味,皮好薄,咬落去就系cream同蓝莓酱👏🏻好有特色!唔会太甜,两个share食就一流❤而我地就叫一份扒餐试下,西冷牛扒薯菜配红汤😋牛扒都好大块,有浓浓既往牛味,唔会太老或者太生😛薯菜都比得好多,好正🤤🤤薯菜配埋啲牛肉汁真系一流haha我地两个人叫左三杯野饮😈因为真系好耐冇饮过咸柠七😹而我重点想推介既系佢地既红豆冰同杂果冰!睇相可以见到杂果冰几足料,真系超多杂果!好好饮唔会太甜👍🏻而红豆冰就好重奶味,真系好耐冇饮红豆冰!总括下先!无论系正餐定系面包甜品都好抵食!又平又高质!适合一家人又或者情侣拍拖👨‍👩‍👧👫黎试下。