2019-09-03 78 浏览
好耐之前就系屯门试过呢间餐厅,𠮶阵觉得呢度又好味,食物又够特色。不过比较少入屯门,呢排先知原来荃湾都开咗,所以今日放工就同朋友嚟食啦。好彩时间够早,仲食到下午茶餐。我哋就叫咗个鸡翼通粉,仲有三文治同炒蛋同埋野饮送添,真系好抵呀。呢个鸡翼通粉最出色嘅就系啲鸡翼,整得好入味,而且鸡肉好嫩滑,我认为佢比其他专食鸡亦既餐厅更加出色。而且炒蛋都整得够香够滑,非常好味。最重要嘅梗系要叫呢一个砖头饭啦,我哋就叫咗黑椒鸡扒饭,食落个辣味好香,鸡扒都好够多,估唔到黑椒汁同面包又几夹㖞,我同朋友都忍唔住系咁食,本身以为两个女仔会食唔晒,但因为太好味所以最后都清晒。饮品方面,我叫咗杯蜂蜜牛奶,好彩唔系太甜,蜂蜜同牛奶估唔到咁夹,饮落感觉好健康。荃湾开咗呢间餐厅真系好啦,以后我都一定会成日黎食啊。

荃湾开咗呢间餐厅真系好啦,以后我都一定会成日黎食啊。