2020-04-24
上网见呢间乌冬好多好评 好多人排队 疫情下又劲得闲 就出去排队试试先中午十二点开门 十一点四十五分去到已经见到有人排队 去到就排第八个 十二点准时开舖 店员探热消毒后 就带领入座 店舖里面唔算大 今次一数只可以容纳12人左右 但系 位置一啲都唔迫 店员带领入座后 招呼完再落埋单 先再带领下一组顾客入座 唔会有好多人一齐落单好嘈吵既场面菜单主要有冷乌冬、沾乌冬同埋汤乌冬 我就叫咗个山药冷乌冬同埋杂锦天妇罗冷乌冬有一碗鲣鱼汁同一碗山药汁 店员介绍将两种汁捞埋一齐点嚟食 但系 见到鲣鱼汁碗都几细吓 就将山药汁分两次落 所以鲣鱼汁既甜品比较出 乌冬系片状 好滑身 厚度啱啱好 食落好挂汁同好烟韧 天妇罗食落唔算好油 蔬菜咬落都有水份 $59一份都几值既乌冬唔算好多块 但系 食完都几饱 整体都几特别 都几价得食
乌冬唔算好多块 但系 食完都几饱 整体都几特别 都几价得食