2021-11-23
朋友生日,就揾左间几有格调嘅西餐厅同佢庆祝下。呢到夜晚外围仲吊左啲灯饰,好有feel🤩呢到啲装修都偏向型格,主打系西班牙菜🇪🇸~~~~~~~~~~~~~~~🤎餐前小食🥜 $45餐前小食如果唔要就要早啲同佢讲声,因为需要另外收费。小食系墨西哥脆片,可以refill,野食未到饮住野食下chips都唔错❤️西班牙经典烧鸡🍗(全只)配烟三文鱼沙律🥗$228黎到真系大到吓亲,劲香烧春鸡嘅味,咬落去皮脆,极邪恶!忍唔住食左好多鸡皮😝鸡脾肉亦好嫩滑,鸡胸就啖啖肉,但就冇鸡脾咁滑溜,胜在肥膏唔多。拣肉类仲可以免费拣一份配菜,我地就拣左三文鱼沙律,三文鱼唔腥,沙律菜都好新鲜🤎天多尼鸡肉自家手打薄饼 12吋 🍕$138薄饼食得出个饼底系自己整出黎,够薄够脆,唔厚粉,天多尼鸡个口味比较特别所以拣左呢款,因为加左乳酪整🤩有少少甜味,芝士亦都做到拉丝效果,呢个价钱抵食👍🏻❤️Cinderella🍹$62因为第二日要番工,所以拣mocktail饮,个杯黎到觉得好过瘾🤣斜斜地。味道系橙汁加车厘子🍒糖浆,偏甜易入口。🤎西班牙吉拿棒🥨 $58黎到西班牙餐厅点可以唔试Churros☺️炸得好脆,上面洒左啲玉桂粉同糖霜,另外亦俾
~~~~~~~~~~~~~~~
🤎餐前小食🥜 $45
❤️西班牙经典烧鸡🍗(全只)配烟三文鱼沙律🥗$228
🤎天多尼鸡肉自家手打薄饼 12吋 🍕$138
❤️Cinderella🍹$62
🤎西班牙吉拿棒🥨 $58
黎到西班牙餐厅点可以唔试Churros☺️炸得好脆,上面洒左啲玉桂粉同糖霜,另外亦俾左一杯仔朱古力酱,甜品作结,完美