2020-03-19 121 浏览
又去打边炉啦 朋友试过佢地个汤底话好正 净系汤底都好足料 不过地点就远啲 系柯士甸附近 系佐敦行1mins 为左食好野都唔紧要 呢条街原来好多火锅店 呢间比较热闹 净系汤底都过10款 老板娘就介绍左 冬阴功海鲜汤底 可以当然冬阴功汤饮 甘特别 一于就拣佢 平时出面食惯鸡煲黄油鸡药膳鸡 冬阴功打边炉真系未试过等左阵 终于上枱 用料真系十足 有大量既虾蟹蚬菇 真心就甘叫汤底加个乌然就已经足够 佢既冬阴功岩我口味 唔会太辣又唔会净得椰奶味 净饮都得 好值得一试甘好既汤底 一定要配炸鱼皮 淋2s就岩岩好 挂晒啲冬阴功 脆卜卜 另外想讲系肥牛 虽然我地无叫贵牛 普通肥牛都唔错 重牛味 唔知系咪自家手切 我觉得比较厚身 唔错唔错 唔会薄到透光 都唔知自己食紧乜