成日都知道旺角多好嘢食但系今次嚟到大角咀附近 呢度住宅同商业大厦都多但系平时就唔觉有咩特别嘢好食 今次经过见到呢间汉堡包店就入去试吓啦😋鹅肝和牛汉堡$133🍔平时超级市场就咁买返鹅肝大大块都要百几蚊今次呢个汉堡包又有牛又有鹅肝呢个价钱我都觉得算合理 咬落去鹅肝好Juicy 煎到啱啱好 食落口就系个口到化开 加埋有啲质感嘅牛肉 同埋溶溶地嘅芝士 口感都几丰富 另外食得出佢嘅汉堡包系有用牛油煎过嘅所以比较脆丹麦蓝芝士汉堡$68🍔🧀+20薯格可乐蓝芝士食落去有啲似羊奶芝士 🧀芝士嘅味道比较浓烈 如果系芝士爱好者可能会好钟意呢只味 但系有啲会有抗拒浓味嘅人士可能就选择另一款比较好啦 自己就比较钟意食芝士 所以就觉得呢浸浓烈嘅芝士味好正加埋溶咗嘅芝士同埋和牛 真系唔可以同平价快餐店比另外我哋两个人只系加咗一份暑假但系都已经够食啦 份量几大 最值得赞嘅就系佢嘅外皮炸得脆卜卜 系我最钟意暑格嘅口感 大家如果嚟到一定要试吓佢嘅薯格🍟总括嚟讲大角咀呢间汉堡包店 虽然座位少咗啲但系嘢食系即叫即整嘅几新鲜同埋质量都几好 同佢嘅价钱成正比性价比都高 另外都有好多款特别嘅汉堡 钟意食汉堡包嘅朋友唔可以错过

鹅肝和牛汉堡$133🍔

丹麦蓝芝士汉堡$68🍔🧀