2022-08-05 57 浏览
今日开工嘅时候被通知今晚收工屋企无饭食!哼!我自己出去食好西!喺公司附近,呢条街好少人行但都有几间餐厅。自己一个唔食太浮夸嘅野,见呢间装修嘅配色好靓就入咗去😂Ocean tuna burger, 5块厚烧到半熟嘅吞拿扒配海胆酱同牛油果。海胆酱嘅厚鲜令成个饱嘅口味提升咗!平时食汉堡扒,块肉会有肉汁同油,好易漏到成手都系,但呢个系鱼肉扒,完全无呢个问题!Burger加薯条同野饮有set combo抵食d, 一于饮返罐啤酒!手工啤先有意思!呢只系hero啤同乐茶轩crossover嘅特色啤,好似未见过出面有得买。之前去过大馆乐茶轩,专饮靓茶嘅中菜茶馆,好认真。竟然而家出啤酒。nice始终唔系直接冲茶,茉莉嘅香味比麦香遮咗唔少。。。好淡嘅茶香。薯条即炸又无加盐,劲正!平时最怕多盐太咸,呢个净点茄酱已经够晒好味。