2020-12-02 375 浏览
今次系慕名而来既,听闻呢度嘅沙嗲牛肉煲仔面好正,所以就嚟咗食啦!!我哋算系早,6点几黎到都唔使点等位😏食完七点几出边已经排晒长龙今次叫咗两个煲仔,一个面一个饭加份西多士😋😋沙嗲牛肉煲仔粉丝牛肉系滑嘅👍🏽但粉丝就有啲韧,似系未熟透𠮶种😅。。。至于沙嗲佢唔系平时食沙嗲牛面𠮶种味,而系似食串烧𠮶种,𠮶酱料系足料嘅,好杰,有好多花生碎,但香味唔够!所以我个人就觉得一般🤷🏽‍♀️西多士非常出色!外脆内软,花生酱夹心,正!芝士鸡煲仔饭有别于一般嘅煲仔饭,呢个系特色嘅,一开盖就闻到好香☺️嘅芝士味,只系个饭有啲湿,如果干身啲就更好😉,饭捞埋会有拉丝嘅效果,但一定要趁热食因为冻咗就唔好味😖总括来讲都OK嘅,只系性价比唔算高,如果要排队入去食我就觉得唔系太值得🙈

今次叫咗两个煲仔,一个面一个饭加份西多士😋😋

沙嗲牛肉煲仔粉丝

西多士
非常出色!外脆内软,花生酱夹心,正!

沙嗲牛肉煲仔面