2022-02-09 358 浏览
第一次黎到嘅时候,就比吧台嘅酒吸引住,放满唔同种类嘅酒,仲有唔少支酒系被吊住放。上等豚肉煲仔饭 / $138专登因为个煲仔饭再嚟食🤤🤤呢度唔似出面用瓦煲,有4大旧猪腩肉,外皮脆卜卜,脂肪比例好,唔会太肥,肉好似仲多过饭,捞埋鸡蛋同葱花,好味!!仲有饭焦都系我食煲仔饭嘅诱因🍚🍚🍚唐扬墨鱼咀 / $68炸得香脆唔油腻,而且大大粒,好有口感,呢个推荐✅黑糖枝豆 / $30朋友推介,估唔到咁夹,因为枝豆剩系食入面粒豆,食嘅时候就可以啜晒表面嘅黑糖浆。串烧串烧之前食过正正常常,但系,今次嘅串烧好难食(sorry, 真系用难食形容)因为佢预期都系即叫即烧,但上碟时唔够热,肉质不好,鸡皮不脆。唔建议大家叫串烧🙅🏻‍♀️不过,装修布置几有特色的,黎饮2杯倾计放松都系唔错嘅选择。而且店员服务态度友善。

上等豚肉煲仔饭 / $138

唐扬墨鱼咀 / $68
炸得香脆唔油腻,而且大大粒,好有口感,呢个推荐✅

黑糖枝豆 / $30

串烧