2K
2024-07-26 330 浏览
每逢去将军澳揾朋友 只要我冇喉咙痛 一定捉佢去呢间人气串烧店🤤🤤-🍖香辣烤卤猪手呢个系我嘅must have item😚 逢到必叫而且例必K.O. 切件猪手嘅火候控制到位 焦香少辣 猪手皮极度邪恶😈 啃骨一样滋味㗎😏-🍢烤李姐臭豆腐豆腐水分稍为吸收之后 每啖酥中有香(臭) -🍢泰式Q弹小猪颈肉名副其实嘅Q弹而且有肉汁 推荐‼️-🐟烤小黄花鱼原条黄花鱼烧到外皮焦脆 内里肉软唔腥-🧄蒜蓉系列烤生蚝🦪/烤茄子🍆/烤鲜蛏子生蚝/蛏子肥美饱满 唔会因为烧烤失去过多水份 适量嘅干爽 适度嘅嚼劲 蒜蓉🧄浓香提鲜-🥘 KOKA浓厚芝士捞一丁邪恶食物一定要打孖上😈 食完猪手再捞丁 芝士🧀咸香味道浓郁 拉丝半尺长 仲好饱肚㖭😬-🍢麻吉年糕烧与其用麻吉烧做火锅配料 我更欣赏串烧版本 干身较有口感 麻薯Q软唔黐牙 蘸砂糖抑或炼奶🥛都咁正-🍹森林水果茶🍹手打柠檬茶手打柠檬🍋茶成行成市 呢度有得饮🥰而且系珍宝装 水果茶材料丰富🍎🫐🍍🥝 食串烧配冻饮 醒胃得来 感觉冇咁热气-📍 KOKA 小野人将军澳澳南海岸唐俊街23号MONTEREY Place地下G25A号舖

🍖香辣烤卤猪手

🍢烤李姐臭豆腐
豆腐水分稍为吸收之后 每啖酥中有香(臭)
🍢泰式Q弹小猪颈肉
名副其实嘅Q弹而且有肉汁 推荐‼️