2022-11-07
朋友话俾我听有间餐厅🍽喺室内😊楼上Cafe竟然有星海嘅景色😬非常浪漫😬梗系带老婆去浪漫一番啦😏我老婆就最钟意啦😉⋯⋯ 合十📍观塘巧明街117号港贸中心2楼201室餐厅原来可以带埋宠物一齐享用添!餐厅仲有特色饮品!绿帽子味道非常清香!有哈密瓜汁和菠萝汁!加埋梳打水和雪糕又香又甜!恋爱预告听到个名已经觉得好浪漫!杯饮品都好靓!有几个层次顶层紫色好浪漫!玫瑰花蜜和荔枝汁好夹!顶层有雪糕超正!芝士巴马火腿拼盘巴马火腿味道甘香!辣肉肠烟熏味好香!有三款芝士提供!最爱巴马臣芝士!配以橄榄和酸荞头好夹!仲有大量新鲜杂菜!😋巨型猪扒跟薯菜超巨型份量超大!相信要两个人K.O.佢先可以!巨型猪扒有两种酱汁!我觉得烧汁就最惹味!佢嘅烟肉卷超好味!加埋翠玉瓜和蕃茄可解腻又会清新啲!唔系猪扒够大薯条都好多添!甜品特浓咖啡配心太软伴雪糕心太软朱古力味浓,加埋云呢拿雪糕🍦梦幻组合!原来再加埋特浓咖啡系咁好味嘅!真系爱上佢!
楼上Cafe
合十
📍观塘巧明街117号港贸中心2楼201室
餐厅原来可以带埋宠物一齐享用添!
餐厅仲有特色饮品!
绿帽子
恋爱预告
芝士巴马火腿拼盘
巴马火腿味道甘香!
辣肉肠烟熏味好香!
有三款芝士提供!最爱巴马臣芝士!
配以橄榄和酸荞头好夹!
仲有大量新鲜杂菜!😋
巨型猪扒跟薯菜
佢嘅烟肉卷超好味!
加埋翠玉瓜和蕃茄可解腻又会清新啲!
唔系猪扒够大薯条都好多添!
甜品
特浓咖啡配心太软伴雪糕