2024-11-11 50 浏览
上星期收工去咗尖沙咀听完讲座,喺Harbour City 经过见到Arte by Padaria,俾啲特色造型蛋糕吸引咗我眼球👀 见到个面具造型蛋糕整得好靓又特别!店员见我有兴趣,主动介绍咗佢哋全新推出嘅几个系列😍🧁创意慕丝挞系列 用上多种极受欢迎的水果及坚果作主调,6款口味以「浪漫」的法式甜点风格装饰,各有其独特美感,同时满足视觉、味觉嘅享受😋经典香蕉太妃批 焦糖合桃慕斯挞 香橙朱古力慕斯挞 青柠慕斯达克瓦兹挞 热情果杏仁慕斯垯蓝莓杏仁慕斯挞士多啤梨杏仁慕斯挞🍪创意曲奇︰有8款口味,每款都加入2至3种带有不同口感的馅料,加上特厚特大的造型,好「邪恶」啊!三重可可曲奇朱古力香橙片曲奇开心果抺茶白朱古力曲奇草莓夏威夷果仁曲奇草莓忌廉芝士红丝绒曲奇抺茶红豆麻薯曲奇Lotus焦糖合桃曲奇🥐法式可颂夹心球 香港首创「咸甜点艺术品」法式可颂夹心球伯爵茶芒果牛角波 朱古力榛子脆脆酱牛角波卡邦尼牛角波 原味马德莲蛋糕配菠萝牛角波 虾酱马德莲蛋糕配肉松牛角波 样样都好吸引!好想试~最后我拣左草莓夏威夷果仁曲奇同埋榛子朱古力迷你蛋糕😋下次再试埋其他味🤩

店员见我有兴趣,主动介绍咗佢哋全新推出嘅几个系列😍

🧁创意慕丝挞系列
经典香蕉太妃批