餐厅: 醉胡爐
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2022-09-25 2539 浏览
朋友生日🎂知道佢唔钟意食火锅放题🤭所以book咗间高质火锅店同佢庆祝🍻位于柯士甸路醉胡炉餐厅装潢简单得来比较型格有多间独立房私稳度高座位都好阔落舒服我地选了哩度期间限定🦞胡炉醉八鲜锅八款海鲜有青口、龙虾、鲍鱼、鱿鱼、蚬、东风螺、花胶、鱼翅😋店员首先系炒一炒八鲜锅🫕然后再赞酒🔥个火焰好劲🤩之后再倒入龙虾汤再煲滚就食得记住首先要饮咗个汤先龙虾汤鲜甜浓郁😋我地差不多每人饮咗2碗🤣再食埋海鲜同龙虾🦞赞咗酒海鲜特别好味龙虾啖肉🤤哩个八鲜锅推荐比大家要试啊👍小食点咗泰式凤爪🌶份量几多😋泰式汁酸酸辣辣🌶凤爪弹牙又多汁极上手切牛颈脊🦬点咗个中size🥩牛肉味浓新鲜嫩滑饺子拼盘有四款味道每款2只XO鲍鱼🥟香茜豚肉🥟韭菜🥟手工云吞🥟每只都好足料胀卜卜又大只😀🔥紫菜炸响铃🤩哩个即叫即炸第一次食里面系有紫菜😁够哂特别👍推荐就咁食又得😋吃落又不会太油腻感蔬菜拼盘🥗有生菜🥬娃娃菜🥬油麦菜同菜心🥬份量好多打边炉咁燥热点都要饮番杯竹蔗茅根润吓😁
位于柯士甸路醉胡炉
餐厅装潢简单得来比较型格
有多间独立房私稳度高
座位都好阔落舒服

我地选了哩度期间限定
🦞胡炉醉八鲜锅

八款海鲜有青口、龙虾、鲍鱼、鱿鱼、蚬、东风螺、花胶、鱼翅😋

胡炉醉八鲜锅

记住首先要饮咗个汤先