最近经过观塘想揾啲特色野食下,见到呢间---🌟串烧屋🌟几特别,食串烧放题,有2.5小时俾你慢慢烧,串烧食物选择多,除咗一串串咁烧,仲有海鲜、牛肉放系炉上面嘅网烧,呢到可以满足晒想食唔同食材嘅烧物,而且仲要系用QR code落单,劲方便,一串串嘅串烧自己烧,放落去佢会自动转圈,热力平均分布就唔怕佢会㶶,又唔洗睇住佢黎烧,一路食另一串又熟咗,劲方便!好快食到好饱饱🤰简直系懒人都唔识睇火候嘅人最爱嘅类型串烧餐厅🫶 出面仲有得自助拎饮品同前菜、沙律,同渍物,仲有啲烧物都可以系出面拎,仲点咗盘炸物系未烧嘢食之前食,炸物款式多,而且炸到劲脆身,最爱系佢个榴梿波波,系流心馅,系滋味,食到我哋好满足💓._.

._.