2023-09-29
是日半天工作,收工后去咗呢间薯仔屋电影餐厅叹个Tea。虽然睇名都觉得应该系睇戏前先可以去嘅地方😂估唔到佢哋独特的电影主题风格融合了美食和娱乐,让用餐体验更加有趣。话说餐厅好似比较少有叉电器借😅食物选择都几多鸡件非常脆口,每一块都好大,咬落去的时候系好脆好脆嘅声音,绝对满足个人口感需求😋最重要的嘅系鸡件唔系话过咸,好适合我的口味。搭配上浓郁的芝士汁,真是美味绝顶,每一口都让我回味无穷。另外,他们嘅鸡腿也非常出色,外皮酥脆,内部肉质软嫩多汁,好似盐酥鸡𠮶只嘅口感令我觉得好钟意,再搭配上特色沙律和薯条。沙律新鲜清爽,薯条酥脆可口,尤其是搭配芝士烧汁更系一绝🤪最后值得一提,呢间餐厅嘅服务态度都非常好,职员亲切友好,让我可以喺享受美食的同时感受到友好嘅服务。
话说餐厅好似比较少有叉电器借😅
食物选择都几多