2023-01-30 55 浏览
🉐超多手调饮品选择🉐特色装潢香辣炸茄子🍆喺出面好少见到呢个菜式,就系将茄子刨成丝,然后拎去炸,每一条都沾满甜甜辣辣嘅酱汁,以前菜来讲份量超多,而且好香脆,叫嚟送酒系最佳选择。单耳秋葵👂🏻🥒呢一款都系凉拌前菜,单耳即系小云耳,加埋秋葵粒令人好开胃。外婆红烧肉👵🏻🥓红烧肉煮得好淋好入味,所以脂肪位置好重胶质,酱汁浓郁得来,又唔会太漏,仲有开边溏心蛋🥚,值得一试。滕椒豆干丝炒苦瓜🌶️🫑虽然唔系个个都钟意食苦瓜,但系呢度嘅苦瓜炒得好够味道,仲有唔少豆干丝,有少少辣味。温文爷爷🍺失魂堂弟🍹餐厅嘅饮品名称好特别,每一款都有独特嘅名称,有超多款式嘅手调饮品选择,而今次我同朋友试嘅饮品前者系椰子芝士奶泡🥥🧀、伯爵茶同椰子啫喱调制而成;而后者就系番石榴、橙🍊同汽水🥤调制而成,两杯都超大杯,绝对能够解渴。
🉐超多手调饮品选择
🉐特色装潢

香辣炸茄子🍆

单耳秋葵👂🏻🥒
呢一款都系凉拌前菜,单耳即系小云耳,加埋秋葵粒令人好开胃。

外婆红烧肉👵🏻🥓

滕椒豆干丝炒苦瓜🌶️🫑