2023-05-18
店内装修好有特色 有同特务有关的装饰🤣可以打卡🤣 餐厅主打各式猪扒饭 仲有猪扒汉堡 猪扒多士 猪扒沙律 手打猪肉丸 都几多嘢拣 🤪 menu 都几特别 有新意 我地要左两个猪扒饭🤪-🐷🥘葱油猪扒饭配煎蛋 $63 猪扒厚实唔肥 但唔会好dry 食落有口感 同咸香嘅葱油煎蛋几夹 -🐷🧀🍎芝士苹果焗猪扒饭 $73好特别嘅焗饭 因为加左苹果一齐焗 猪扒肉质嫩滑 焗饭粒粒分明 有浓郁嘅蕃茄味 同微甜嘅苹果 另外有蛋丝 菠萝 洋葱 都唔错 -🐷手打猪肉丸$28猪肉丸肉味香浓 口感弹牙 好juicy 而且有少少脆口 另外酱都好味 不过唔点都够味-🥗 猪扒沙律 $58 沙律入面嘅猪扒系薄切 同样好嫩滑 沙律菜几fresh 仲会有杏仁 番茄 沙律带酸甜味-📍pigsman上环苏杭街93号东利商业大厦地下2号铺
🐷🥘葱油猪扒饭配煎蛋 $63
🐷🧀🍎芝士苹果焗猪扒饭 $73