2023-07-03
下午茶时间去食火锅放题就是我跟朋友的减肥策略🤭最钟意喺呢个时段,避咗个午餐时间,唔会多人,坐得好舒服。我哋两个都拣咗安格斯牛颈脊海鲜任食放题~跟个博多美人骨胶原啫喱鸡白汤汤底。个骨胶原啫喱好可爱。牛肉,猪肉都可以。我个人最钟意系羊肉片。我劲钟意个羊肉片够臊味,佢哋有个特色辣酱,味道有啲似微辣嘅麻辣酱,用嚟配羊肉片劲有蒙古大汗feel😆个自助酱料吧有成十几种配料及酱汁,有几款酱汁配料都冇机会试,暂时推介嘅系特色辣酱。蔬菜瓜果菇类同面类都系自助任食!生菜同油麦菜非常之新鲜好味。面类都有几种,甚至有荞麦面!老实讲最吸引我系佢哋嘅牛奶低脂乳酪,真系好好食! 好香嘅牛奶味,但亦有乳酪嘅健康味道。下次要留肚食多几杯先得。出奇地佢哋竟然有爆谷!甜度啱啱好仲好脆。另外佢哋有Dry Ginger Ale同埋Ginger Beer! 佢哋竟然有咁特别嘅饮品选择🤩顺带一提,佢哋男女店员都非常之有礼貌。咁啱呢一个下午茶时段见到有啲家长带小朋友来做工作体验,帮手送食材上枱。小朋友有自己嘅厨师帽同牛摩小围裙,呢个亲子活动又真系几有谂头几特别㖞🤭
我哋两个都拣咗安格斯牛颈脊海鲜任食 放题~跟个博多美人骨胶原啫喱鸡白汤汤底。个骨胶原啫喱好可爱。