2023-10-08
今次嚟到呢间酸种面包汉堡店 —「N+ Burger」~~餐厅主打100%全天然优质安格斯牛肉汉堡,在澳洲拥有自家饲养牧场🐂!店内环境舒适,以翠绿色为主调~整体性价比高,值得回访🤩🤩🍔松露酱汉堡 $115✨卖相吸引!包括有安格斯牛腩肉、芝士、炒本菇、蕃茄片、绿毛菜同自家制松露酱~~安格斯牛肉好厚身,肉质嫩滑juicy!配上外脆内软的酸种面包同香浓松露酱,啖啖满足😋😋🍔鲜菠萝汉堡 $88✨呢个系佢地的夏日限定新品☀,包括有安格斯牛腩肉、自家制鲜菠萝酱、鲜菠萝粒粒、芝士同绿毛菜等~~馅料好丰富,里面有大量鲜菠萝粒粒🍍!味道清新,整体配搭得唔错👍🏻👍🏻另外加($55)可升级至套餐,包薯条/薯角同饮品~~-🍟脆薯条✨🍟脆薯角✨选用美国马铃薯🥔制作,即叫即炸热辣辣🤤🤤我就钟意脆薯角多啲,炸得金黄香脆、薯味浓郁!仲可以自选酱汁(烧烤酱/蜜糖芥末酱/黑胡椒酱/肯琼香料粉),都几特别~~-🥤有汽柠檬水✨🥤有汽芒果柠檬水✨两款口感清爽,味道酸酸甜甜、好解腻!!而芒果柠檬水仲系新品嚟,每啖充满香甜芒果🥭同酸爽柠檬🍋风味!推介❤️❤️
🍔松露酱汉堡 $115✨
🍔鲜菠萝汉堡 $88✨
另外加($55)可升级至套餐,包薯条/薯角同饮品~~
🍟脆薯条✨
🍟脆薯角✨
选用美国马铃薯🥔制作,即叫即炸热辣辣🤤🤤
🥤有汽柠檬水✨
🥤有汽芒果柠檬水✨
两款口感清爽,味道酸酸甜甜、好解腻!!