2016-05-08 78 浏览
行过厚福街见到有人拎住杯七彩闪灯饮品, 于是好奇地去八下咩嚟?? 原来是Mango Express 的皇牌"Mango X'presso".杯饮品颜色好靓果香味道很清新不太甜.. ...店员话系蓝柑桔+芒果+士多啤梨混合味道杯中加埋粒闪灯够晒抢眼, 饮品上层的大杯放了心心形窝夫.....很多很多cream加芒果朱古力酱, 里面藏住一粒一粒芒果肉, 我对芒果就一般但我朋友就ok! 杯野真系好大杯我同朋友share , 一边吃一边饮....不过要快饮因为冰溶了后饮品就无晒味, 同埋拎住杯野太耐只手好累架!!   $68 有咁大杯都算ok , 不过无堂食要外卖拎住系街食有点不方便, 因为要消灭晒佢都需时 .而且等候这杯特饮时间要十分钟 。
2016-01-09
20 分钟 (外卖自取)