餐厅: no.11
资讯:

2023-03-24 76 浏览
今日同好姊妹夹好闲日放假,一齐去长洲来个Day Tour👯‍♀️开心仔嘅我哋梗系预先上网睇定长洲有咩好食喇🥰去之前已经bookmark咗呢间no.11🤭初次到访,真系令人大开眼界,环境舒适,而且又好阳光☀️系呢个moment 立即叫杯drinks🍻Premium Malt’s 380ml,呢个份量好岩女士饮🆗第一份💟💟💟💟烟肉酸忌廉焗薯$108大大条香肠劲吸精!烟肉同炒蛋煮得劲香喷喷🍳加埋酸种包同沙律,两个女仔一定够食!第二份💟💟💟💟💟No.11 All Day Breakfast $108见到咁多人叫,无理由唔order嚟试下啦🤪同焗薯一样咁足料,而且多咗配大啡菇、焗豆同牛角包🥐慢慢食真系可以食成个下午🌅no.11真系好值得回头🥰除咗打卡able之余,味道也相当不错,值得一试再试!

第一份💟💟💟💟烟肉酸忌廉焗薯$108