2023-06-23
劲中意食Pizza, 见到呢间既pizza 咁特别,系用黑糖面包做底,紧系要试一试!彩虹炸鸡配芝士包 选择困难症既我,每款味既炸鸡都想食,咁就直接点左有八种味既彩虹炸鸡,一次过试哂😆一上枱都俾个份量吓亲,每一件鸡都系好有份量,好大旧,连个芝士包都唔会hea你,芝士系真系多到满泻出黎咁济😳呢个份量真系绝对对得住个价钱有余炸鸡好juicy , 皮都系炸得好香脆,仲要冇骨啖啖肉,超满足🥰 炸鸡本身已经系微微辣,岩哂我呢d嗜辣既人🤭个芝士包都系好出色,包边烘到微脆,内里又好松软,再配埋海量既芝士,芝士控既我表示劲中意❤️海鲜狂热芝加哥薄饼 薄饼特色系用左黑糖面包做底,批边会淋上蜜糖酱,加上双倍芝士,睇相就睇得出到底芝士份量有几咁唔手软,一拉,成个芝士瀑布咁🤩 馅料方面有青口、蚬肉、鱿鱼同蟹肉捧,又系毫不手软地舖满成个薄饼,加上Mr.K秘制酱汁,酸中带甜,好好食👍🏻👍🏻韩国黑啤 食炸鸡点又少得啤酒,爽!😆 整体黎讲,店舖食物有特色,份量又足够,环境都坐得好舒服(靓靓既云石枱面) 🥰,好适合一班朋友约埋一齐疯狂咁食😆当日我地两个人都食唔晒,要加购食物盒拎走,见到个盒咁靓,问下店员,原来佢地系有外卖服
彩虹炸鸡配芝士包
海鲜狂热芝加哥薄饼
韩国黑啤
食炸鸡点又少得啤酒,爽!😆
当日我地两个人都食唔晒,要加购食物盒拎走,见到个盒咁靓,问下店员,原来佢地系有外卖服务,www.mrkhk.com,全港都送架,咁样我平时懒唔想出街都可以食到喇🤩