2021-08-06
呢间马拉公公位于屯门Gogo Mall嘅店舖,我又再次去试吓其他嘅嘢😋,而去嘅食物都好有水准👍,虽然店舖唔系好大,去嘅食材都系来自马来西亚,所有嘅菜式系由马来西亚人主理,而加又去唔到旅行,都可以食到其他地方嘅嘢😙!.白咖哩猪颈肉渗渗 $48这一款猪颈肉卖相都好吸引😋睇见好似好好食,色香味俱全😍,尤其是去嘅猪颈肉味道十足😋,食到入口又有口感🤔,爽之中又带点腍身完全入哂味,而去嘅白咖哩汁同以往有D唔同,味汁特别香浓😙又唔会辣口,味道相当之唔错👍!.南乳鸡翼黑酱干捞面 $45呢一款黑酱干捞面卖相特别🤔,而去嘅味道都几好,食到入口感觉都唔错😋,尤其是去嘅南乳鸡翼好有创意,味道好香南乳味😙又唔会好咸味道恰恰好😋!.怡保白咖啡 $5马拉茶茶 $7呢两款饮品味道香浓😙,咖啡味道相当之唔错🤔,踉餐价就可以饮到!.*价钱又唔贵,又食到有质素👍,值得试吓*
白咖哩猪颈肉渗渗 $48
南乳鸡翼黑酱干捞面 $45
怡保白咖啡 $5
马拉茶茶 $7
*价钱又唔贵,又食到有质素👍,值得试吓*