吓??city’super都有餐厅🤔,我真系未听过,听朋友讲咗,就即刻嗱嗱临book左同老公 今晚试吓先!😬 dinner就系dinner set,好似日式𠮶啲厨师发办咁,系餐厅chef帮你决定咗呢期食材同menu啦! 完全唔洗谂,只系需要拣主菜,超爽呀!😳🔆季节特选生蚝配柠檬甜酸洋葱啫喱。yeah ! 好好食!全部生𧐢空运直送!系fresh 嘅!特制柠檬酸洋葱啫喱,酸酸甜甜,个酱汁系呢一个菜嘅精髓🧝🏻‍♀️,清新开胃,非常突出到🦪嘅海水鲜味!very strong 🩵🔆虎虾米纸春卷配鱼子酱,萝勒油. 喂,咁好食嘅!米纸春卷簿簿的,超特色,爽脆松化!虎虾新鲜弹牙,有咬口!😝🔆炕烧味噌日本北海道猪扒配茄子田乐烧 。呢个超好食,食落果然有惊喜,令人惊艳!😄猪扒软林林,煎得好好,肉质仲系好鲜嫩,同充满肉汁💦!煎猪扒其实都唔易㗎,厨师真系功力十足!😉🔆炕烧 city'super 自家制 60 日干藏熟成美国长期谷饲安格斯西冷牛扒。西冷牛扒,极高质素,牛扒肉质唔鞋,又唔靭,五成熟就啱晒啦!牛扒咬落去,筋同油脂分布平均!淡淡牛味,令人难忘🩷