餐厅: 百份百餐廳 (啟朗苑)
资讯:

2020-11-26 550 浏览
Lunch前公司有啲手尾做,所以就两点先食lunch,错有错着,就叫到佢下午茶嘅火腿炒蛋菠萝包 去啲餐厅,好怕餐牌见到一个样,嚟到嘅食物又系第二个样,但系呢个包,黎既竟然比餐牌相仲靓, 十分开心 而且只系$20 ,就有一个炒蛋火腿菠萝包,加嘢饮,下午茶来讲认真一流! 炒蛋好嫩滑,菠萝包都热! 推介! 同屋企人share嚟食,所以我就拣咗个午餐:冬菇蒸鸡饭我唔系第一次食呢个饭,上次觉得几好味,所以就再嗌上次食系咁嘅样嘅: 今次系一对比就知,我今日运气麻麻,黎既系鸡骨鸡颈多,食到嘅肉唔多,所以今次都有少少失望希望餐厅嘅质素可以更加稳定! 另外唔记得影嘅柠檬茶,依家依度已经唔系用原片柠檬冲柠檬茶,而系用柠檬汁去冲,钟意自己调校酸度嘅人例如我,就麻麻哋啦! 最后附下午茶茶餐餐牌,俾大家参考!
Lunch前公司有啲手尾做,
所以就两点先食lunch,错有错着,
就叫到佢下午茶嘅火腿炒蛋菠萝包

火腿炒蛋菠萝包

同屋企人share嚟食,所以我就拣咗个午餐:冬菇蒸鸡饭

我唔系第一次食呢个饭,上次觉得几好味,所以就再嗌
上次食系咁嘅样嘅:

今次系
希望餐厅嘅质素可以更加稳定!

另外唔记得影嘅柠檬茶,依家依度已经唔系用原片柠檬冲柠檬茶,
而系用柠檬汁去冲,钟意自己调校酸度嘅人例如我,就麻麻哋啦!

最后附下午茶茶餐餐牌,俾大家参考!
2020-11-25
$37.5 (下午茶)
火腿炒蛋菠萝包