2021-04-30
之前嚟依间舖头系买宠物嘅用具同埋帮宠物冲凉嘅地方原来楼上仲有一间宠物友善餐厅今次趁住宠物节期间就谂住带主子去餐厅度做陪食员,餐厅主要系食汉堡包、意粉、咖啡等等嘅嘢食我同朋友就叫咗一份软壳蟹吐司同埋培茶芝士蛋糕,千祈唔好以为餐厅只系得个样,原来嘢食都几有惊喜特别系蛋糕,陪茶蛋糕嘅味道真系好正而且芝士味道好浓郁系我食过最好食嘅培茶蛋糕,软壳蟹嘅份量都好大份,食落去劲多汁都几正然后我哋每人各叫咗一杯咖啡,朋友就叫咗一杯mocha 同cappuccino ,两杯咖啡水准都好好一路chill住食下午茶真系几正带得主子去梗系要俾佢食埋野啦,餐厅最好嘅就系连狗狗嘅食物都有提供,今次我哋就叫咗一份原味鸡蛋仔,入面系燕麦、鸡肉、鸡蛋造食嘅睇下食得几HAPPY~睇住主子食得咁开心我都觉得好满意,而且份量大到可以比两只狗狗一齐食,仲要价钱真系好亲民一个鸡蛋仔先$40,重要嘅系玻璃肚嘅狗狗食完之后完全冇唔舒服仲好开心添
睇下食得几HAPPY~