2025-02-15
距离坑口站大约12分钟路程既坑口村有间远离繁嚣既高质意大利餐厅,因为唔近地铁站所以比人忽略左~餐厅位于马路旁,装修以木制家私为主,光线柔和比人一种舒适感觉,一入去就见到有只好可爱既狗店主欢迎你,睇下你地下次去果阵够唔够幸运可以见到佢啦🤗餐厅食物全部系即叫即制,制作需时请大家耐心等候,晚餐有set dinner二人餐可以选择,配埋甜品、饮品同餐汤,有选择困难症唔知叫咩好既都可以拣呢个餐😌—————————————————————————————♦️义式生牛肉他他配鹌鹑蛋,多士:其实我自己系未食过生牛肉,因为怕接受唔到佢软冧冧口感,所以食之前都有少少担心~但结果系比我预期中好好多,生牛肉够新鲜一黎到好冰冻,配埋脆卜卜既蒜蓉包一齐食好正🙈另配有芥末酱配搭几新鲜,生牛肉口感食落有啲似吞拿鱼同三文鱼几特别♦️传统美式辣肉肠薄饼🍕:饼底用左薄批,薄饼边焗得够香脆,中意芝士既一定唔好错过,厨师加左大量芝士薄饼黎到热辣辣,一拎起做到好长既拉丝效果,而且食落去唔臊配埋辣肉肠,两者永远都系绝配♦️日本味噌配新鲜青口蟹肉意粉:青口煮得岩岩好唔会过熟,仲可以保持到佢鲜嫩口感~蟹肉份量劲多仲带有少少海水鲜味,酱汁用左
—————————————————————————————
♦️日本味噌配新鲜青口蟹肉意粉:青口煮得岩岩好唔会过熟,仲可以保持到佢鲜嫩口感~蟹肉份量劲多仲带有少少海水鲜味,酱汁用左味噌烹调,味道香浓之余够惹味😌
评分🖍️(满分为5个🌕)
抵食指数:🌕🌕🌕🌕🌗
服务质素:🌕🌕🌕🌕🌕