2023-10-24
呢间Cafe以狸猫为主题四处都有睇落好古惑既狸猫睇落好有趣🦝室内嘅环境好有设计感🎨 室外就好Chill好开扬☀️ 食物方面原来同左隐町既班底合作👍🏻 味道同埋服务质素都好唔错❤️ 特别系咖啡既口味都好有创意同心思💞假日可以狸Chill下同探下D狸猫🤪⭐️ 软壳蟹蟹籽三文治 🦀️三文治既馅料好丰富真系爆馅既效果🥪 软壳蟹炸得好香脆加上沙律酱好滋味🌊 加上好Creamy既滑蛋同多士就系Perfect Match 🌈⭐️ 带子明太子忌廉墨鱼汁意粉 🍝带子用料饱满冇雪藏味🐚意粉酱汁入口幼滑墨鱼味唔会太重口味🖤 丝丝既明太子加添了咸香🍣⭐️ 挪威Brunost芝士Croffle配鲜制忌廉 🧇用料好有心思特别用了来自Bakehouse的Croffle🧡系酥脆同松软既口感之间平衡 呢款芝士来自挪威用牛奶同羊奶混合🇳🇴口感带点咸香🧀️特别可以中和焦糖既甜度🍬⭐️ 越南蛋咖啡 🇻🇳用上黎自冲绳既初生蛋🐣 蛋味香滑而浓郁🍳 甜度配上咖啡岩岩好☕️⭐️ 冲绳黑糖柠檬咖啡 🍋咖啡配上黑糖带一种清甜☀️配上柠檬嘅口味好清爽🍋 有种夏日既感觉🏝️ 感觉似Cold Brew但唔会太涩
软壳蟹蟹籽三文治
带子明太子忌廉墨鱼汁意粉