2015-10-25
饮食业经营困难,在大商场生存更困难。由上菜开始,十五分钟就上了6道菜。 我只感觉到叫我地食快d,拿拿声食晒就可交番枱做第二转为左省d位, 侍应话将片皮鸭d面皮放细碟,我都同意既,你上菜咁快,多多位其都唔够摆。 但转头话就咁摆落d片皮鸭只碟度, 大佬呀! d油多到咁,你唔系认真架? 好在喝住佢,如果唔系就变左油浸啦。好高速上到成台都系之后,条鱼又好快到啦,我地都话真系冇位摆,佢话咁条鱼洗唔洗摆埋一边先,但冻左好易腥㖞。心里不禁想讲粗口,我地d𩠌都系开始食紧。张台又唔系大,条鱼快到咁就整埋出黎,而家我仲要帮你谂埋摆边呀?我都明白生意难做,一晚做两转客先得。 不过如果想d客剩系食完就走既,我谂就冇下次啦。自己医肚就唔洗系美心皇宫食,一围枱要搞寿宴都唔会系一个要自己短时间内食晒d野既地方食啦。真系 冇 下 次!
真系 冇 下 次!