2022-05-28 24 浏览
上网比依间猩猩主题餐厅嘅图完全吸引咗,你都更加系比佢哋嘅环境同埋食物俘虏咗😆🦧因为朋友好钟意猩猩嘅关系,今日就俾佢捉咗我过嚟依间位于铜锣湾嘅餐厅度食饭,本身都唔抱有太大期望,点知过到嚟之后发现食物质素真系好高❤️一嚟到,服务员嘅态度非常之好,座位都好阔落,食得好舒服,而且价钱好平,就算疯狂咁样叫嘢食都唔心痛🤣嘢食方便我哋就主要叫咗一个主菜,另外叫咗一个小食同埋甜品,两个人食已经好足够🦧厚切西冷牛扒配红菜头番薯蓉及杂菌,仲有个黑松露牛油🧈 牛扒非常鲜嫩多汁,咬落去系爆肉汁😆5成熟真系啱啱好❤️蜜糖烧鸡翼非常香口,肉质鲜嫩烤苹果脆顶奶酥配雪糕🍦有两种味道拣,包括系曲奇味同埋豆腐味,我哋拣咗豆腐味,食埋个甜品🍮超级满足嘅一餐!

蜜糖烧鸡翼
非常香口,肉质鲜嫩