呢间的骰嘅酒吧用咗热带风情嘅主题,装修同埋啲嘢饮都配合埋佢嘅主题,位置位于大馆旁边,啱晒睇完展览过嚟饮两杯,又或者食shisha,然后发现出面个露台正正就系对住大馆同朋友摸吓酒杯底倾吓偈呢度就最好不过,我哋就叫咗几杯Cocktail,而我最钟意同埋觉得最特别嘅一定系magomago,入面除咗有冧酒,仲有益力多同埋芒果,仲有最重要嘅奶盖,饮落去似系芒果奶盖带有酒精,唔讲都唔知道佢系一杯酒Morning breeze 你杯店员都好建议我哋试,味道饮落去有啲涩涩哋,因为佢用咗果皮,配合返热带风情嘅主题有酒又点可以冇小食?叫咗个黑松露薯条🍟佢即叫即炸,食落去啲薯条好似同平时嘅有啲分别,好香脆但系口感唔似平时食开嘅薯条,极度怀疑系咪自家制,味道唔错仲俾我见到嚟紧中秋节有活动,有啲想嚟开party,饮返两杯,中秋节应该要着咩主题衫?

有酒又点可以冇小食?叫咗个黑松露薯条🍟