招聘中
$20,000
月薪 (面议)
2023-01-09 69 浏览
上环ASK cafe带你走进花花世界🌺🌸🌷上空除咗有花海之外,仲有立体花墙等等💐被花花包围住🥰打卡一流📸餐厅提供多种食物,好似afternoon tea set、waffle、all day breakfast 、饭、意粉、乌冬、沙律、汉堡包等等🤩好多选择🥳☕️打印咖啡餐厅主打之一嘅图画咖啡☕️可以拎住钟意嘅相,打印出一杯专属自己嘅咖啡,独一无二😍整人样同卡通都一样咁靓🤩我就整咗我最爱嘅care bears🐻劲得意😝除咗咖啡,仲可以整落朱古力度🍫我同朋友就饮榛子朱古力同百利甜酒朱古力😛朱古力味香浓😋🐔麻辣脆鸡条麻辣味道辣得过瘾🌶唔会话好辣啱啱好😚鸡条外层松脆,内里juicy💦鸡肉嫩滑🐔跟埋沙律酱一齐食有另一种风味😛🍟小食拼盘小食拼盘入面有忌廉蟹饼、薯条同蜜糖鸡翼🤩样样都有够滋味同香口😛波浪粗薯条份量都好多😝蜜糖鸡翼惹味🐔忌廉蟹饼相当creamy🦀

☕️打印咖啡

🐔麻辣脆鸡条