2019-02-23
J. Boroski (中环)中环荷里活道1-13号华懋荷李活中心地库-----😆难得放假~紧系要好好hea下~食下正野饮下正野啦~呢间酒吧同普通酒吧好唔同 极度难揾🤫虽然有个地址系到 但系都要摸索一阵先会揾到个门口😆非常神秘有趣 佢系特登整到咁神秘ge 大家一定要试下揾下 而入到去酒吧 😆装修好靓好特别🥂好似去左外国ge感觉 坐低之后记得唔好问人攞menu 因为佢系唔会有menu比你ge 所有酒同野饮都系为你度身定制ge~有专人会过黎问你想饮咩 你今日心情好 今日心情唔好 都可以叫佢推介 你中意讲咩都得 热ge冻ge 烟熏味ge果味ge 有酒无酒 浓ge淡ge~😝佢地会根据你讲ge野调一杯属于你ge酒比你 所以次次都唔会一样 好得意好有新鲜感🍹而大部分ge野饮 无论有酒无酒 调出黎ge味道都好唔错🍸虽然系无menu 但系每杯野饮大概都系百几蚊左右 唔会因为无menu 所以价钱好吓人 都系正常中环酒吧价🍷不过如果你真系担心ge话 都可以问定大概个价钱系几多ge😝~-----B仔整体评价:9/10个👍🏻B仔抵食程度:6.5/10个👍🏻B仔环境评分:9/10个👍🏻B仔味道评分:8.5/10
中环荷里活道1-13号华懋荷李活中心地库
B仔整体评价:9/10个👍🏻