2017-07-15
陪伴我地差唔多两年既小角落 The Little Corner 雪糕店做埋最后今晚同听日就光荣结业,好唔舍得,唔知大家有冇食过呢,有食过一定知佢地既雪糕整得好出色 🤤 高峰期差唔多系一个月转一次味,但系从来都唔会马虎了事,求求其其出新味就算!上至抹茶豆腐雪糕,中至奶茶雪糕,下至香蕉雪糕,全部味道都做得好好,唔明点解要 bye bye,系咪真系太 little corner 呢 🤦🏿♂️而最呢间小店最令我惊喜既系佢地既 Hoegaarden Rose 雪糕,系佢地开业同招牌雪糕,一直都大受好评,每杯都用左 Hoegaarden Rose 生啤酒 + 日本熊本县大阿苏牛乳,比例掌握得好好,唔好酒既朕都觉得好好味 🤤🤤🤤P.S. 听日系最后 1 日,去到夜晚 11 点,无论你有冇食过都好啦,食过既,如果经过既话,去最后回忆一下,未食过既,有机会经过既话,都试下啦!再见了,希望将来有机会见返你地!——————————————————————#桑莓啤酒雪糕 $43——————————————————————The Little Corner尖沙咀山林道 10 号山林阁地下 2C 号舖
——————————————————————
#桑莓啤酒雪糕 $43