2018-09-04 205 浏览
新开张几星期,同事都饮过,我趁未有排长龙,即刻买杯嚟试下。我问店妹紫色珍珠系咩味,佢话呢度未有紫色珍珠 😲但嫌黑糖太普通,周围都有,见到闷,于是我拣左仙人掌珍珠初绿摘拿铁,少甜。店妹即刻话仙人掌珍珠系粉红色架。哇,收到果阵见到系shocking pink,又几靓㖞。饮落绿茶味清纯,奶味淡,少甜刚刚好,好清凉解渴。仙人掌珍珠本身就无咩味,只有少少甜甜地,烟韧得嚟软熟,又唔会腍到一坺,食完又唔会顶胃,好食 😋😋😋呢度讲明珍珠现场炮制,门面set晒机咁表演整珍珠,无聊可以去睇下,运作形式几日本,几得意。饮完有frd话芝麻珍珠好香芝麻味,花生珍珠好有花生味,叫我第日试下。其实我最想食嘅系桂花珍珠呀,哈哈。可能会去分店睇下有无,或者等下呢间将来好快会有得卖卦 😝

2018-09-03
8 分钟 (外卖自取)