2023-07-24
独乐乐Pizza套餐🍕突然想食pizza但揾唔到人share,坊间既pizza太大份又怕浪费?人气薄饼店Dough Bros既一人套餐就啱晒想独食pizza既我同你👻🕺🏻Set For 1独享套餐包括1个可自选味道既迷你薄饼、1个冬甩同埋饮品,咁我就拣左:🍕The Pepperoni 意大利辣肉肠薄饼个pizza睇落好细个好cute🤣不过配料唔欺场㗎,辣肉肠同芝士都多,蕃茄味浓,仲有个饼皮既面粉感一啲都唔重,食落好香好烟韧。最重要系配埋Dough Bros既招蒜蓉香草沾酱🧄劲惹味既蒜香将pizza既味道再提升几个层次,好食到我成个酱食晒👍🏻👍🏻如果食得辣既话,建议再配埋chili flakes仲好味呀🤤🍩士多啤梨芝士蛋糕冬甩(配肉桂糖)呢个好似系新口味,冬甩size唔算大,不过系超爆酱😳咬一啖啲酱已经泻出嚟,士多啤梨味较重,芝士味唔算出,不过胜在够酸同唔太甜,味道有啲似士多啤梨乳酪🍓可以解食完pizza既腻感食完呢个餐其实都几饱,对1个人嚟讲份量啱啱好,仲可以一次过满足食pizza同冬甩既愿望,正
🕺🏻Set For 1独享套餐
🍕The Pepperoni 意大利辣肉肠薄饼
🍩士多啤梨芝士蛋糕冬甩(配肉桂糖)