餐厅: 麵心國もと
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
有一间日式拉面店,叫做「面心国」, 藏身喺湾仔,简洁嘅装潢营造出一份安静之地。同几位朋友聚首一堂,为咗寻找美食,我哋估唔到竟然发掘到咁一间好嘅日式拉面店。👏🏻👏🏻酱油捞面👏🏻👏🏻选用嘅系粗身拉面,Q弹嘅口感系整个高亮,完全吸收咗蒜油同酱油嘅味道,加埋上头几款配料:蒜、葱、洋葱、竹笋同埋鲣鱼粉等嘅丰富配搭,啲叉烧同碎肉配上面本身,系完全喺口中爆发开琴,整个好食到飞起!😋🍲当然,我哋始终系香港人,拣食自有一套,一碗酱油捞面咁就已经由得我哋几位朋友试口水,大赞连连。而且,佢哋附上嘅鱼汤,畀到咁大嘅自由度去我哋,可以慢慢同面一齐食,又或者喺分开享受呢一道美食,完全由你热爱嘅方式去享受就得。👍😊捞完粗面,饮两口鱼汤,再埋口叉烧,每一口都有佢独特嘅滋味,由初次入口到最后咽落肚,都系一场视觉同味觉嘅盛宴。👏🏻👏🏻👏🏻「面心国」唔止菜色新颖同埋美味,佢哋嘅服务更加周到。一家拉面店,都可以将服务做到咁舒服,真真系一家胸怀匠心的食店。✨😄无论系酱油捞面,定系平日其他日式料理,「面心国」都会将菜品调配得恰到好处。无论你系喜欢重口味,定系偏好清爽嘅汤底,你都能够系呢度满足你嘅舌尖。如果你想品尝真正嘅日式风味,
无论系酱油捞面,定系平日其他日式料理,「面心国」都会将菜品调配得恰到好处。无论你系喜欢重口味,定系偏好清爽嘅汤底,你都能够系呢度满足你嘅舌尖。如果你想品尝真正嘅日式风味,嚟「面心国」就准没错!😌🎉