2024-04-24
近期用左独角兽为主题既cafe🥰食物好pink pink🩷好少女feel呀!仲可以比我疯狂咁打卡📸真系睇得又食得呀!🔸粉红吞拿鱼猫耳朵粉🦄吞拿鱼系厚身,煎得半熟,以红火龙果制作的粉红意大利面和酱汁,入口是咸香的,pink pink 既粉红猫耳朵粉,打卡好正呀!🔸独角兽魔法三明治🦄呢个魔法三明治有咩魔法?入面有芋泥、肉松、厚蛋和芝士呀!食熙紧既每一口都好有满足感!🔸甜蜜芋泥独角兽梳乎厘🦄呡到既梳乎厘系一定要点嫁,份量好大份嫁,足够3-4人食,芋泥独角兽梳乎厘太夹啦!🔸梦幻独角兽芋泥蛋糕🦄粉色丸靓啦!芋泥系蛋糕每一层都夹住嫁!有独角兽系上面变得劲可爱🔸缤纷独角兽咖啡🦄咖啡系以玻璃小瓶另上嫁,可以根据自己口味慢慢加咖啡,粉紫色奶泡加左好多小小的棉花糖🔸绵棉独角兽沙冰🦄芋泥口味的沙冰又几好饮,唔会好甜,上面放满了棉花糖,色彩缤纷
好少女feel呀!仲可以比我疯狂咁打卡📸
真系睇得又食得呀!
🔸粉红吞拿鱼猫耳朵粉🦄
🔸独角兽魔法三明治🦄