2020-01-24
呢舖癫呀!一个人喺观塘买完野超肚饿竟然走左入黎饮茶😂皇廷虾饺皇 $26虾几大只同弹牙,外皮口感软糯,整体不错。蟹籽烧卖皇 $24烧卖几好食啊😋猪肉鲜嫩,虾味道鲜口感弹牙爽口,烧卖顶仲舖满蟹籽落足料,抵食!👍🏻蒜蓉虾春卷 $26炸得几香脆,我真系好鬼钟意食虾😂连叫三个点心都系有虾!淋上少量喼汁,酸酸地好开胃,呢笼我最快KO!!松露野菌饺 $26我好钟意呢只饺呀😍必点!!强烈推荐🌟因为本身系菇类爱好者,一咬落去成个口充满好香浓菇味,搭埋松露嘅味道,一试爱上💓鲜虾菠菜饺 $26又系虾😂好彩呢度啲虾够鲜美弹牙哈哈 虾x菠菜又系好夹 不错喔!韮王鲜虾肠粉 $32Sor啊仲系虾🙈韮王略嫌量唔够多,令到味道唔太出到,不过虾确实有加分的😌另外如果肠粉可以再薄多少少会更好喇沙牛柏叶 $26我发现喇沙同牛柏叶唔太夹,味道不讨好呢🙈我想讲一条友食咁多点心真系好痴线,不过满足到极点☺
呢舖癫呀!一个人喺观塘买完野超肚饿竟然走左入黎饮茶😂
皇廷虾饺皇 $26
虾几大只同弹牙,外皮口感软糯,整体不错。
蟹籽烧卖皇 $24
蒜蓉虾春卷 $26
松露野菌饺 $26
鲜虾菠菜饺 $26
韮王鲜虾肠粉 $32
喇沙牛柏叶 $26
我发现喇沙同牛柏叶唔太夹,味道不讨好呢🙈
我想讲一条友食咁多点心真系好痴线,不过满足到极点☺