粉红色嘅门面超抢眼!开放式厨房,环境卫干净企理。设有一人份量嘅麻辣烫同酸菜鱼,食物全部系水准之上,价钱吸引,我会再帮衬!酸菜鱼同麻辣烫有得拣辣度,食开bb辣既我都轻易驾驭得到,全程食得好舒服🤤👩🏻‍🍳清新藤椒汤 $88-巴掌牛肉·牛柏叶·豚肉片-莴笋片·莲藕片·花菜·米线✨推荐!汤底麻味柔和,唔会刺激喉咙。麻中带一点香口,层次感复杂,系令我欲罢不能嘅风味🤤 无论配搭咩食材都好惹味! 👩🏻‍🍳天花顶酸菜鱼 $138-套餐包括是日小食、凉菜及白饭虽然系一人餐,但份量都不容小觑。我叫咗唔辣,但汤底同样惹味,酸酸地几开胃。鱼片大大份,肉质嫩滑,吸收晒汤底精华。--凉拌莴笋丝 (酸菜鱼餐附送)✨推荐!莴笋丝极爽口,淡淡蒜香风味,清新怡人!👩🏻‍🍳香脆炸奶 $28✨推荐!金黄酥脆嘅外皮,包裹住浓郁奶香,脆卜卜又香甜。👩🏻‍🍳香辣土豆丝 $22✨推荐!同莴笋丝一样爽口,但土豆丝系走香口惹味既风格😋👩🏻‍🍳黄金脆炸小苏肉 $28令我联想起盐酥鸡,酥脆可口,调味几好。-👩🏻‍🍳红糖米糍粑 $28每次见到都会叫嘅红糖糍粑,趁热食风味最佳~👩🏻‍🍳手打柠檬茶 $33甜度刚刚好,冇好强烈嘅柠檬苦涩味,饮落清爽

👩🏻‍🍳清新藤椒汤 $88
-巴掌牛肉·牛柏叶·豚肉片
-莴笋片·莲藕片·花菜·米线

👩🏻‍🍳天花顶酸菜鱼 $138
-套餐包括是日小食、凉菜及白饭
-凉拌莴笋丝 (酸菜鱼餐附送)
✨推荐!莴笋丝极爽口,淡淡蒜香风味,清新怡人!

👩🏻‍🍳香脆炸奶 $28
✨推荐!金黄酥脆嘅外皮,包裹住浓郁奶香,脆卜卜又香甜。

👩🏻‍🍳香辣土豆丝 $22
✨推荐!同莴笋丝一样爽口,但土豆丝系走香口惹味既风格😋

👩🏻‍🍳黄金脆炸小苏肉 $28
令我联想起盐酥鸡,酥脆可口,调味几好。
👩🏻‍🍳红糖米糍粑 $28
每次见到都会叫嘅红糖糍粑,趁热食风味最佳~

👩🏻‍🍳手打柠檬茶 $33
甜度刚刚好,冇好强烈嘅柠檬苦涩味,饮落清爽解腻。