新开冇耐嘅一人乌冬速食店同一兰嘅自修室位好似 然后都系会拉开你面前块帘上菜😂入去前先喺门口部机点餐 之后就可以入去揾个自闭位等食!🤍中华风担担乌龙面($88) | Rating: 7.5/10用自家制鸡汤做底 再有四川担担风味唔系正宗担担面平时𠮶种味 偏甜咗少少Um都似系中菜餐厅以外出品嘅担担汤level… 明(?)😂但味道都唔错 乌冬口感烟韧爽滑🤍明太子温泉蛋冷乌龙面($88) | Rating: 8/10呢个乌冬嘅口感实在太啱我呢啲”咬口派”口感比起上面热汤款弹牙同有咬口得多 冷面汁底 配一大pat明太子 紫菜 芝麻 温泉蛋配搭清新 配料同口感都够晒丰富 可以加埋枱面嘅天妇罗碎 脆口得嚟食落亦会更香口🤍南蛮炸鸡($48) | Rating: 7.8/10啲鸡肉冇乜特别 呢种速食店都唔expect 太多唔干就得 但surprise嘅系个炸皮 竟然做到酥脆松化!! 仲要上菜好够热!🤍草莓罐装牛乳蛋糕($48) | Rating: 7.8/10卖相会唔会太好打卡🥹装喺啲得意器皿到会令食欲大增sls意外地奶香味超浓郁 蛋糕湿润但少扣分系cream唔够幼滑 士多啤梨嘅份量都希望可以再多少少🥹
新开冇耐嘅一人乌冬速食店
同一兰嘅自修室位好似 然后都系会拉开你面前块帘上菜😂
入去前先喺门口部机点餐 之后就可以入去揾个自闭位等食!

用自家制鸡汤做底 再有四川担担风味
唔系正宗担担面平时𠮶种味 偏甜咗少少
Um都似系中菜餐厅以外出品嘅担担汤level… 明(?)😂
但味道都唔错 乌冬口感烟韧爽滑

呢个乌冬嘅口感实在太啱我呢啲”咬口派”
口感比起上面热汤款弹牙同有咬口得多
冷面汁底 配一大pat明太子 紫菜 芝麻 温泉蛋
配搭清新 配料同口感都够晒丰富
可以加埋枱面嘅天妇罗碎 脆口得嚟食落亦会更香口

🤍南蛮炸鸡($48) | Rating: 7.8/10
啲鸡肉冇乜特别 呢种速食店都唔expect 太多
唔干就得 但surprise嘅系个炸皮
竟然做到酥脆松化!! 仲要上菜好够热!

卖相会唔会太好打卡🥹装喺啲得意器皿到会令食欲大增sls
意外地奶香味超浓郁 蛋糕湿润
但少扣分系cream唔够幼滑
士多啤梨嘅份量都希望可以再多少少🥹
所有乌冬可以加$10 要个大size 由250g升到去400g
女仔普通食量嘅要正常份量都够饱
男仔就应该要大size了

总结系未到要特登嚟试 但如果咁啱喺cwb可以一试
Or「一个人也要好好吃饭」的话 都系个唔错嘅选择!