2020-07-20
呢间餐厅系用蛋做主题来做好多唔同嘅料理所以吸引咗我哋嚟食 😳😳因为天气太热所以我哋嗌左一杯菠萝梳打佢仲有好大块菠萝入面亦都有菠萝肉 口感好丰富 🍍🍍之后我哋叫咗南蛮炸鸡佢炸粉唔系好厚所以层皮唔会好热气但系入面就啖啖肉 有五大嚿 食完已经好饱但系呢个只系前菜😂😂主菜到啦😳 系海鲜番茄蛋包饭 佢嘅汁有好浓郁嘅忌廉蕃茄同埋海鲜味 系精心熬制嘅🥳🥳配菜有虾同埋鱿鱼 🦑 最重要系个饭入面都捞左啲菇同埋蕃茄碎粒 好有惊喜唔系净系白饭第三个系汉堡扒上面有只好sharp嘅太阳蛋 薯条即炸好食🥳🥳 汉堡扒肉质鲜嫩 系唔错嘅配搭我哋仲叫咗玉子烧甜甜地又有水份系入面👍🏻👍🏻最后最好食嘅就系佢呢个甜品我哋叫咗黑糖珍珠菠萝疏乎厘 佢嘅口感唔系太重空气咁唔会入口就冇咗亦都唔会好似蛋糕太硬仲好香蛋味加少少蜜糖非常好食一定要试🍳🍳
所以吸引咗我哋嚟食 😳😳
我哋仲叫咗玉子烧甜甜地又有水份系入面👍🏻👍🏻