2021-05-30
𝑾𝒂𝒏𝒈𝒚𝒖 𝑯𝒂𝒎𝒃𝒖𝒓𝒈 𝑺𝒕𝒆𝒂𝒌🥩.见ig好多人都post咗呢间嚟自韩国嘅过江龙🇰🇷可以自己煎汉堡扒🤩仲要系和牛添 玩味十足 又高质素🤤不过我好懒 都系觉得整埋方便啲 唔洗自己整咁烦🤣.📌鸡蛋和牛汉堡扒 M size $110试咗就咁配鸡蛋🥚啱啱上枱嘅时候系生嘅 有蛋酱🤤不过打完卡之后 只蛋就熟晒🥺如果想食到滑蛋就唔好影咁耐相🙈鸡蛋嘅调味唔错 加埋个汉堡扒一齐食都正😋 套餐会跟面豉汤,沙律,白饭 仲有泡菜,盐,牛肉汁😋汉堡扒有分细,中,大三个size😎我今次就拣咗中size 份量都够食😗叫得和牛 牛味当然够晒浓郁🐮充满油脂香味 煎嘅时候炸炸声😍口感都唔错 有少少筋 几有咬口😚.📌和牛汉堡扒 M size $107食野最钟意就系要试佢最basic𠮶款 可以试到和牛原汁原味❤️+$7仲可以加配芝士🧀有车打芝士同mozzarella 有咸香芝士味又有得拉丝😈加埋个和牛 好有食紧芝士牛堡嘅感觉🍔
📌鸡蛋和牛汉堡扒 M size $110
📌和牛汉堡扒 M size $107