2022-11-09
好耐冇嚟过食嘢,气氛依旧。 餐厅嘅装饰好特别,全部都系以美国Las Vegas为主题,餐桌旁嘅装饰同餐牌设计都比较有玩味,好适合打卡。🍴 鸡翼好多重奏 (水牛城、麻辣、柚子) ($86) ⭐️⭐️⭐️⭐️每种口味有三只鸡翼,个人最喜欢就系麻辣味,食入口有少少麻,唔食得辣嘅朋友千祈唔好叫。水牛城鸡翼嘅汁就比较多,少少偏咸,而柚子鸡翼就甜甜哋好清新。 🍴维加斯小牛扒早餐 ($128) ⭐️⭐️⭐️系一个木板上面上菜,望落几吸引几高质,牛扒d肉比较干身,好在有d烧肉汁补一补,整体不过不失啦。🍴命运比萨 ($118) ⭐️⭐️⭐️⭐️佢叫做命运比萨,因为每一次嘅材料都系唔同嘅,我今次就有洋葱、香肠、辣椒同芝士等等,全部加埋一齐好香好好味。最正系个饼底,好似食薯片咁脆卜卜。🍴秘密花园水果茶 ($68) + 玫瑰草莓沙冰 ($49) ⭐️⭐️⭐️⭐️超级大杯嘅水果茶,入面嘅水果分别有火龙果、士多啤梨、奇异果、蓝莓、柠檬等等,饮落似杂果宾治,甜度适中,可encore。至于个玫瑰草莓沙冰就比较细杯,味道正常。.............................. Little Vegas地址📍: 铜锣湾耀华街3号百乐中心25
🍴维加斯小牛扒早餐 ($128) ⭐️⭐️⭐️
🍴命运比萨 ($118) ⭐️⭐️⭐️⭐️