听朋友讲铜锣湾有间环境同食物都好正既火锅, 叫「去滚」。所以带埋老公去睇下佢身体好唔好😂 ! 店面好多好有特色既霓虹灯!有点怀旧同玩味,好适合用打卡!! 餐牌好多选择!睇到我地眼花撩乱呀🤩🤩 打边炉首选必须系沙爹汤!!秘制沙爹汤好香浓!入面仲有好多猪皮同萝卜,建议到中后段食,咁样就超级入味!!基本上有呢个汤都唔驶点酱料😆😆打边炉必需食牛!叫左美国手切牛颈脊(M),份量足够两个人食!牛肉卖相靓,肉味好浓,好淋!😋 黑松露饺🥟大大粒!冰豆腐超级合适打边炉!完全系吸晒汤既精华😋😋😋 虾滑好弹牙🦐!仲有健康之选,鲜淮山!好新鲜爽口☺️。淀粉质爱好者打边炉一定要叫返个面😂😂伊府面又系索汤一流!店家比左个兜兜可以直接放入炉度渌!好方便!!最后叫埋个甜品结尾!杂果味爆爆珠仙草冻以火锅既造型送上!打完热辣辣既边炉,最岩就系食返个冻冰冰既甜品降下火! 乳酸味既爆珠完全解到腻!总结,「去滚」唔单止好多Gimmick既装修,食物质素都超高质!!仲可以试下户外打边炉! 寒冬下可以真•测试身体好唔好!😏😏😏

美国手切牛颈脊

芝士烧鱼卷