2019-03-01
今日放假同表妹逛观塘工业区楼上舖, 陪佢平扫婴儿用品, 我地行到2点钟先觉得肚饿揾野食, 系OPENRICE见到呢间系The Wave 4楼的 The Stadium, 因为表妹好钟意食BURGER, 而且餐厅正正系我地逛的地方附近, 所以我地决定去呢度开餐。一入到餐厅就见到一部足球机, 入面仲有桌球枱同好多同运动有关的装饰摆设, 而且周围都有大电视播放球赛, 我地都觉得我老公同表妹夫肯定会好钟意呢度。LUNCH SET由$88起, 我地拣左一客汉堡同意粉share。是日餐汤系白豆忌廉汤, 唔会太咸, 味道不错。墨汁意粉味道浓郁, 口感弹牙, 鲜鱿爽口, 而且份量好多, 两个人share都好够食。安格斯牛肉汉堡超大个, 肉厚多汁的汉堡肉加上烟肉, 芝士, 非常惹味, 配菜薯条薯肉饱满, 外层香脆, 一个人应该食唔哂。餐饮 Rosemary Lemonade 甜甜地, 味道清新自然。埋单每人$140, 性价比唔错。餐牌
是日餐汤系白豆忌廉汤, 唔会太咸, 味道不错。
埋单每人$140, 性价比唔错。
餐牌