2023-07-27
SoHo区有唔少特色嘅酒吧❤️咁啱呢间嘅门口就好吸引好有性格🎨 气氛带点艺术风有点墨西哥神秘的感觉🇲🇽 食物整体比较惹味配上酒感觉一流🍺 气氛就轻松放工嚟饮吓嘢唔错🌤️⭐️ HFC Holy Fried Chicken 🍗 而家制既腌酱带点椒盐味🌶️配上四川辣酱整体感觉好香口🏮 伴碟嘅青瓜丝增强了清爽感🥒⭐️ Aglio Olio 🍝简单用咗芫荽同蒜片调味🧄已经有丰富嘅香味🩷比起传统嘅意粉多咗一份镬气同埋惹味🔥⭐️ Mushroom Croquettes 🧆香浓嘅蘑菇味入口非常Creamy 🍄仲加咗好多Parmesan Cheese碎非常咸香🧀️⭐️ Spring Rolls 🫔喺港式嘅春卷上面更加Elevate的程度👍🏻 蘑菇豆腐等有爆馅嘅效果😋 配上Chili Aioli既辣度刚刚好⭐️ Splendid Agave Paloma Spritz 🧃清爽嘅气泡水带上酸甜嘅柚子味🍊 刚好中和了炸物嘅油腻感🤣⭐️ Yakult Martini 🍼以经典嘅益力多口味为基本🩷 甜度高容易入口好岩呢间店玩味嘅Vibe👶🏻
清爽嘅气泡水带上酸甜嘅柚子味🍊 刚好中和了炸物嘅油腻感🤣